tisdag 28 september 2010

Intro-dag för nya aktiva i Djurens Rätt Stockholm!

Djuren behöver dig!

Därför anordnar vi i Djurens Rätts Stockholmsavdelning en introduktionsdag för alla som är intresserade av att hjälpa till att sprida djurrättsbudskapet. Under dagen kommer vi tillsammans prata om djurrätt, olika typer av aktivism och vad just du känner för att göra. Vi bjuder på vegansk mat och fika.

Djurens Rätt Stockholms verksamhet är helt beroende av ideella insatser. Alla kan göra något; hjälpa till med filmvisningar, infobord, matutdelningar och demonstrationer… eller varför inte tillverka plakat, banderoller, foldrar eller skriva till politiker, tidningar och företag? Vi arbetar också med olika kampanjer, som på sistone mot pälsfarmer.

Ta gärna med dig vänner som är intresserade! (Medlemskap är inget krav). Det här är ett perfekt tillfälle att få reda på mer om Djurens Rätt och bli peppad till att göra något för de mest utsatta i vårt samhälle – de andra djuren.


Datum

Söndagen den 10 oktober


Plats

Djurens Rätts kansli, Gamla Huddingevägen 437 i Älvsjö.

Om du åker kommunalt är det enklast att ta pendeltåget till Älvsjö station och där ta buss nr 161 mot Bagarmossen eller nr 163 mot Kärrtorp. Gå av vid Örby skola, gå tillbaka 100 m och du hittar oss till höger om livsmedelsaffären.


Program

kl

14.00 Presentation av vår verksamhet & introduktion till aktivism

14.45 Djurens situation

15.15 Diskussion

15.45 Höstplanering

16.00 Vegansk mat – gratis förstås

17.00 Gemensam flygbladsutdelning vid Älvsjö station (frivillig)Anmälan

Senast torsdagen 7 oktober till stockholm@djurensratt.se (alt. 070 477 48 34)

Ange namn och om du tar med någon kompis. Uppge ev. allergier. Är det något du undrar är det också bara att höra av sig.Välkommen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar