torsdag 24 februari 2011

Medlemsmöte 20 februari

Den tjugonde februari samlades vi på kansliet för ett medlemsmöte undan från kylan, med en uppbunkring av kex och frukt. Vi pratade bland annat om den inplanerade fiskmanifestationen (17 april på Sergels torg- läs mer på facebook här eller i förra inlägget med vårens planering) och vår planerade "minkfarm" utanför riksdagen (någon gång mellan 16 maj och 20 maj (två dagar den veckan) läs mer här).

Vi pratade också om riksstämman som kommer att gå av stapeln under Kristi Himmelfärdshelgen i Borås. Om du vill åka som ombud/reserv/bara deltagare så skriv till oss så nominerar vi dig och så väljer årsmötet dig (bara om du vill åka som ombud/reserv, deltagare kan alla vara även om man inte blivit vald på årsmötet). Maila till stockholm@djurensratt.se.

Juste, apropå det, årsmötet! På lördag har vi i Djurens Rätt Stockholm årsmöte. Inget som får missas - klockan 14 på kansliet i Älvsjö. Då väljer vi ny styrelse och så tar vi ställning till motioner som har inkommit till avdelningen. Och fikar såklart, jag har hört rykten om prinsesstårta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar