tisdag 18 augusti 2009

Pretzeltown-festivalen

Vi håller på att förbereda oss inför Pretzeltown-festivalen, som vi kanske ska vara med på. Festivalen är i Södertälje och varar i dagarna tre den 2o:e till 22:a augusti. Det är Djurens Rätts Sommarturné som gör ett besök på festivalen och visar upp pälsfria kläder i en modevisning.

Vi i stockholmsavdelningen hjälpte även förra året till på en pälsfri modevisning anordnad av Södertälje-avdelningen. Då genom att dela ut foldrar och hämta upp blommor till sponsorer :-).

Pretzeltowns idé är att "erbjuda, först och främst Södertälje med omnejd, men även övriga Sverige, en musikupplevelse som inte kräver stora summor pengar av sin publik." http://www.pretzeltownfestival.se (Festivalen är gratis)

Vi är glada för att Djurens Rätt har chansen att visa upp sig där, förhoppningsvis kommer det vara många i vår målgrupp med tanke på den antagligen unga publiken. (Även om äldre personer också ofta visar stort engagemang för djurfrågor.)

Om du vill vara med oss på festivalen så kontakta oss på avdelningens mail: stockholm@djurensratt.se, där du även kan fråga om annat som intresserar dig vad gäller att bli aktiv eller kommande aktiviteter.

Tack för ert engagemang för djuren! / Boel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar