söndag 30 oktober 2011

Infobord 8 oktober

Sent omsider kommer så här äntligen ett litet inlägg om infobordet med fiskfokus vi hade den 8:e oktober.






Runt 15-tiden på eftermiddagen ställde vi upp våra bord på Medborgarplatsen. Det var rättså kallt ute men trots kylan höll vi humöret uppe. Vi hade med oss hemlagad vegansk skärgårdssill som förbipasserande kunde få smaka på tillsammans med en bit ljust knäckebröd, vilket var väldigt uppskattat. Flygbladet Djurplågeriet på haven delades ut och vi pratade med folk om fiskarnas situation, vegetarisk mat och andra frågor. Under eftermiddagen fick vi också två nya djurfaddrar. En lyckad och trevlig eftermiddag med många viktiga samtal.





Hälsningar Tove

lördag 1 oktober 2011

Flygbladsutdelning 1 oktober

Som en del av Stockholmsavdelningens fiskkampanj var vi idag ett gäng som delade ut flygblad till förbipasserande på Sergelgatan nära Sergels torg. Fokuset låg på att få ut Stockholmsavdelningens egna flygblad Djurplågeriet på haven. Då solen sken fick vi väldigt bra respons och flygbladen gick åt som bara den. Helt enkelt några riktigt lyckade timmar!


Vill du också göra en insats i Stockholmsavdelningens fiskkampanj? Nästa lördag, den 8:onde oktober, planerar vi att ha ett infobord på stan med fokus på fiskar. Vi planerar fortfarande inför detta, men gå gärna med i vår Facebook-grupp eller mejla oss på stockholm@djurensratt.se för mer info. Kanske vill du hellre dela ut flygblad på egen hand, kanske gå en runda i ditt bostadsområde och lägga i brevlådor? Hör i så fall gärna av dig till oss via mejl så fixar vi så att du får en bunt.